In memoriam

Erwin Prijs

Zoals velen van jullie inmiddels al weten, zijn we op 1 februari 2010 een zeer gewaardeerd crewlid en kameraad verloren door een noodlottig ongeval.

Erwin was crewlid sinds het ontstaan van de Tukkerday en had met de vaste bezoekers van de Tukkerday een zeer goede band. Hij hielp de bezoekers hun auto's te parkeren en hielp overal waar het nodig was. Hij was altijd in voor een grap en heeft menigeen van ons dan ook wel eens te pakken gehad met zijn grappen en grollen.

Hij was een groot liefhebber van Amerikaanse Vans, echter vanwege de zorg voor zijn vriendin en twee dochters kwam dit op een tweede plaats.

Nadat hij lange tijd gespaard had, heeft hij een Chevy Van gekocht die hij dan verder zou opknappen.

Met een aantal vrienden werd zijn Chevy Van van een gereviseerde motor voorzien zodat hij met zijn vriendin en dochters enkele meetings kon bezoeken.

Voordat hij ook nog maar een meter met deze motor gereden had, sloeg het noodlot echter toe ......

Bij het demonteren van een overheaddeur viel de deur naar beneden, er lag een marmeren vloer onder die niet beschadigd mocht worden dus je besloot de deur op te vangen.

Je ving de deur echter op met je leven ..............

Erwin we missen je nu ontzettend en weten dat je vanaf daarboven een oogje in het zeil houdt op het verloop van de Tukkerday en mocht er onverhoopt iets onverklaarbaars misgaan dan horen we je lach en weten we dat jij weer een van je grappen uithaalt ..........